Size özel içerik için ait olduğunuz grubu seçin

Precision Start Termostatik duş bataryası

Ürün Kodu
34597001
EAN
4005176766619
Renk
krom

GROHE Precision Start termostatik duş seti, yenilikçi teknoloji kullanımı sayesinde yepyeni bir duş güvenliği ve rahatlığı dünyası sunuyor

GROHE Precision Start termostatik duş setine yükseltin ve her gün yeni bir duş deneyiminin keyfini çıkarın. GROHE Precision Start termostatik duş bataryası, Vitalio Start 110 el duşu, 600 mm ray ve 1750 mm hortum ile birlikte geliyor. Su sıcaklığındaki istenmeyen dalgalanmaları önleyici GROHE TurboStat teknolojisi, ideal sıcaklıkta kesintisiz su akışı sağlıyor. GROHE'nin su tasarrufu fonksiyonu su ve elektrik tüketimini azaltırken el duşuyla mükemmel bir uyum yakalıyor. GROHE Safe Stop devre dışı bırakma düğmesi su sıcaklığını 38°C'de sınırlandırarak başta çocuklar olmak üzere tüm aile bireylerini yüksek sıcaklıktan koruyor. Opsiyonel GROHE SafeStop Plus sıcaklık sınırlayıcı ise daha güvenli bir duş deneyimi için sıcaklığı maksimum 43°C olacak şekilde ayarlamanıza olanak tanıyor. Ayrıca, soğuk su temininin tamamen kesilmesi durumunda, otomatik güvenlik önlemi anında devreye girer ve sıcak su temini minimuma düşürülür. 110 mm'lik el duşu, sizi yumuşak ve sabit bir akışla nazikçe sarmalayan rahatlatıcı Rain sprey akışı sunarken, GROHE DreamSpray teknolojisi ise daha dengeli bir akış şekli için her su çıkış noktasından eşit akış sağlıyor. Performanstan ödün vermeden su tüketimini azaltan akış sınırlayıcı sayesinde su verimliliği de sağlıyor. En az 1,0 bar basınç önerilir. GROHE SpeedClean ile su çıkış uçlarındaki kireç kalıntılarını yalnızca parmağınızla bile temizleyebilirsiniz. ShockProof silikon halka, kazara düşmesi halinde el duşunun kendisinin veya duş tablası ya da küvetin zarar görmesini engelliyor. Zorlu işlerde kendini ispatlamak üzere tasarlanmış bu güçlü hortum, 5 bara kadar su basıncına, 50kg'ye kadar gerilme kuvvetine ve 70°C'ye kadar ısıya dayanıklı. Kayar parça ve döner askı aparatı ile birlikte sunulan sürgüsü, duşun yüksekliği ve açısının ayarlanmasını oldukça kolaylaştırıyor. Yüksekliği ayarlanabilir üst bağlantı aparatı sayesinde mevcut matkap deliklerine kolayca takılabiliyor. Göz alıcı ve sağlam GROHE Long-Life Shine kaplaması sayesinde bu set ilk günkü görünümünü yıllarca koruyacak. Alete ihtiyacınız yok - QuickFix sayesinde montajı inanılmaz kolay! GROHE QuickSpanner sayesinde bataryayı başka alete gerek duymadan kolayca monte edebilirsiniz. Duş sürgüsünü ister vidalayın, ister daha pratik bir çözüm olarak yapıştırın! Tek ihtiyacınız olan 2 adet GROHE QuickGlue Set S (41247000, ayrıca satılır). 20 kg maksimum taşıma kapasiteli! Yardıma ihtiyacınız varsa Hızlı Montaj Videolarını izleyebilir veya Kurulum Rehberine göz atabilirsiniz.

Ana Özellikler

  • with shower rail set 1 spray (Rain)
  • içerdiği parçalar:
  • Presicion Start Termostatik duş bataryası 1/2" (34 594)
  • Vitalio Start 110 shower rail set, 600 mm (27 942)
  • suitable for screwing (including screws and dowels) or gluing (GROHE QuickGlue S 41 247 000 sold separately - 2 x needed)
  • holding force shower rail: max. 20 kg
  • the specified holding capacity is valid for static (slowly applied) load and intended use only
  • 5 renk paketleme
  • GROHE QuickSpanner included in chrome variant only
  • Consumer edition